Services

VvE Beheer

Ons kantoor is gespecialiseerd in betaalbare begeleiding van kleinere VvE’s. Wij doen zowel het administratief als het technisch of bestuurlijk beheer voor uw VvE. Informeer naar de mogelijkheden.

Met een appartementsrecht wordt u automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren

Deze vereniging behartigt de belangen van alle bewoners in het complex. Een VvE is wettelijk verplicht en moet aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet er een administratie worden gevoerd, worden er verzekeringen voor de opstal afgesloten en moet er worden gespaard voor onderhoud en reparaties aan gemeenschappelijke delen van uw complex. 

 

Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in de kleinere Verenigingen. Wij bieden voor deze verenigingen vaste abonnementen tegen scherpe tarieven. U profiteert van onze uitgebreide expertise op juridisch, administratief, financieel en bouwkundig gebied! 

Extern VvE beheer is niet betaalbaar

Er zijn veel professionele VvE beheerders op de Nederlandse markt actief. Wij specialiseren en focussen bewust op de kleinere VvE. Zodoende werken wij niet met dure softwarepakketten waarmee u 24/7 inzage krijgt in uw VvE. Wij weten namelijk dat in een VvE tot 6 a 10 appartementen helemaal geen behoefte bestaat aan deze mogelijkheden. 

Ons kantoor is kleinschalig en benaderbaar. Wij nodigen de huiseigenaren dan ook uit om contact met ons op te nemen. Telefonisch kunnen we veel vragen direct beantwoorden. Met de focus op toegankelijkheid, benaderbaarheid en betaalbaarheid kunnen wij onze diensten al aanbieden van € 150 per kwartaal per VvE afhankelijk van uw wensen. 

U kunt ons inschakelen voor een controle van uw administratie en het opstellen van uw jaarrekening. U kunt ons ook benaderen voor het overnemen van uw volledige administratie. Wij ontzorgen de bestuurder en/of eigenaren, zorgen dat contributies tijdig worden voldaan en geven opvolging aan storingen of incidenten. 

Kopje koffie?

We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden. Klik op de knop hieronder om direct een vrijblijvende afspraak in te plannen.