Services

Juridisch

Ons kantoor is gespecialiseerd in aansprakelijkheids- vastgoed- en ondernemingsrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Maak onderdeel uit van onze brede vastgoedportefeuille

Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van kleine en particuliere beleggers. U heeft en verhuurd vastgoed als belegging voor uw pensioen maar heeft eigenlijk niet de mogelijkheid om uw vastgoed actief te beheren? Neem contact op met ons kantoor en we bespreken graag de mogelijkheden. 

 

We helpen u met het opstellen van een huurcontract maar kunnen ook het volledige beheer van u overnemen. Tegen heldere en vooraf gecommuniceerde vaste tarieven zorgen wij dat uw vastgoed professioneel wordt beheerd, dat huurpenningen tijdig worden betaald en dat incidenten snel en accuraat worden opgevolgd en afgehandeld. Naast onze eigen expertise hebben we een breed netwerk aan specialisten en professionals en dankzij deze vaste samenwerkingen kunnen we aanvullende diensten als vastgoedonderhoud en renovaties tegen concurrerende tarieven aanbieden. 

 

We adviseren u bij bestaande of nieuwe contracten

U heeft behoefte aan het herzien van uw overeenkomsten met derden, staat aan de vooravond van het vernieuwen van een overeenkomst of bent van plan om een nieuw partnerschap aan te gaan?

Contracteren is een complexe aangelegenheid. Op voorhand lopen alle gesprekken soepel en weten partijen van elkaar wat ze willen. In de praktijk ontstaan er regelmatig discussies over de verschillende interpretatiemogelijkheden van gemaakte afspraken. 

Ons kantoor is uw sparringpartner en adviseur. We denken met u mee, vertalen uw wensen en beoogde afspraken in heldere overeenkomsten en begeleiden de onderhandelingen met de opdrachtgever, opdrachtnemer of nieuwe partner. Desgewenst gaan we mee naar de onderhandelingen en nemen daaraan actief deel of staan u bij als stille adviseur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op!

We hebben brede ervaring met ecommerce

Als u een webwinkel of fysieke winkel heeft dan is het belangrijk om heldere, begrijpbare en juridisch sterke voorwaarden beschikbaar te hebben. 

Ons kantoor heeft ruime ervaring met het opstellen van algemene voorwaarden, privacy voorwaarden, inkoop- en verkoopvoorwaarden en algemene overeenkomsten. 

Iedere ondernemer doet zijn uiterste best om de klant tevreden te stellen. Tegelijk weten we allemaal dat sommige klanten niet tevreden zijn te stellen. In die gevallen is het belangrijk om het recht aan je zijde te hebben. Schakel ons in en we zorgen dat je sterk staat in onverhoopte conflictsituaties.