Services

Boekhouding & Administratie

Boekhouding bezorgt menig ondernemer hoofdpijn en onnodig stress. Wij zijn van mening dat een ondernemer zich moet kunnen focussen op zijn core business en helpen daarom graag om van uw boekhouding een overzichtelijk geheel te maken. Desgewenst kunnen wij het zelfs volledig van u overnemen.

Wij zijn uw adviseur aan de zijlijn of fullservice partner

Wij begrijpen dat een ondernemer vooral wil ondernemen. En geen ondernemer is hetzelfde. Wij begeleiden ondernemers die hun administratie volledig in eigen beheer hebben. Dan zorgen we voor een periodieke controle en adviseren we waar nodig, gevraagd en ongevraagd. 

Tegelijk zijn er ook ondernemers die hun gehele administratie uitbesteden. In dat geval nemen wij uw administratie over, verzorgen uw facturatieproces en zorgen dat uw onderneming voldoet aan haar periodieke fiscale verplichtingen. 

Ons kantoor maakt gebruik van zowel de software van e-boekhouden als van Jortt. Op beide platforms kunnen we uw begeleiden, adviseren, in uw administratie meekijken of uw administratie overnemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Koffie?

Mail ons of start een chat!

Abonnementen

Start vandaag je Jortt of e-boekhouden abonnement nog

Ritchie Eestermans heeft een bachelor in Financial Management and Control en een master in IT Management met een specialisatie in Business Intelligence(BI). Met ervaring in de retail en een verzekeringsbedrijf is Ritchie uw partner als het aankomt op vernieuwing, data gedreven ondernemen en advies en begeleiding bij uw boekhouding en financiële processen.