R.M. (Ritchie) Eestermans, BSc

Ik heb mijn Bachelor of Science behaald aan de Haagse Hogeschool waar ik International Financial Management and Control studeerde. Dit is de Engelstalige tegenhanger van bedrijfseconomie. Dagelijks ben ik bezig met het in balans brengen van balansen, het opstellen van winst- en verliesrekeningen (in het Engels vertaald naar Balance Sheet en Profit and Loss Statement), verschillende investment en finance decisions en om het af te maken: wekelijks bezig met informatie systemen.

Deze studie vereiste veel inzicht in de economie, maar buiten inzicht is affiniteit ook een belangrijke factor. Zonder deze interesse is het onmogelijk om gefocust op de studie te blijven. Elke keer weer moet je het leuk vinden de “boeken” te ontcijferen en te vertalen naar juiste journaalposten. Als je hart er niet ligt, kun je beter meteen ophouden.

Ik ben momenteel werkzaam als specialist financiële zaken bij een Nederlandse verzekeraar. In deze functie heb ik mij verder gespecialiseerd in BI tools als data manager.

Dankzij bovenstaande activiteiten ben ik in staat om antwoord te geven op verschillende economische vraagstukken. Ook kunt u mij benaderen met vragen op het gebied van boekhouden, administratie en andere organisatorische werkzaamheden, of voor (gedeeltelijke) overname van uw boekhouding. Indien u geen verstand van het ontwerpen van een database heeft, kan ik u ook daarover informatie verschaffen of het hele proces van u overnemen.

Voor overige vragen kunt u mij altijd bereiken via de contact pagina!

Enter your keyword

Skip to content