Boekhouding en administratie

Boekhouding bezorgt menig ondernemer hoofdpijn en onnodig stress. Wij zijn van mening dat een ondernemer zich moet kunnen focussen op zijn core business en helpen daarom graag om van uw boekhouding een overzichtelijk geheel te maken. Desgewenst kunnen wij het zelfs volledig van u overnemen.

calc_400x400

Stelt u zich voor: na een lange werkdag komt u thuis en ligt er allerlei post op uw deurmat en zit uw inbox vol met ongelezen e-mails. De post bestaat uit inkoopfacturen en bankpapieren en uw e-mails bestaan uit vragen van uw klanten. Alles bij elkaar is het bijna een tweede fulltime baan. Wij kunnen u helpen bij het in kaart brengen van de problemen in uw boekhouding en het vereenvoudigen van uw boekhouding.

Als bedrijf weten wij als geen ander dat je niet te koop wil lopen met bedrijfsgegevens. Daarom staat integriteit en vertrouwen voorop als wij aan de slag gaan met uw (debiteuren/crediteuren)administratie. Wij begrijpen volkomen dat u niet in blind vertrouwen uw gegevens aan ons overhandigd. We komen dan ook graag langs bij u op kantoor om kennis te maken en met u in gesprek te gaan. Uit dat gesprek zal dan moeten blijken of u onze diensten wilt gebruiken en tijdens een dergelijk gesprek kunnen wij in kaart brengen hoe we u het beste kunnen helpen.

Een goed geordende administratie en boekhouding zijn cruciaal om uw bedrijf draaiende te houden. Om te voorkomen dat u facturen (inkoop- en verkoopfacturen) over het hoofd ziet of aanslagen van de belastingdienst mist en daardoor boetes en rentes moet afdragen helpen wij u graag met het ordenen en beheren van uw administratie. Op die manier kunt u zich bezighouden met waarvoor u ondernemer bent geworden: uw onderneming!

Wist u dat wij ook abonnementen op een boekhoudpakket hebben voor kleine ondernemers? Druk op de knop hieronder om meer te lezen over deze abonnementen of neem contact met ons op als u nog aanvullende vragen. 

Over onze abonnementen

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u zelf uw facturen wilt opstellen en de deur uit wilt doen en dat u zoveel mogelijk administratie in eigen beheer wilt houden. AE Advies kan u ook adviseren bij het goed en efficiënt voeren van uw administratie. Wij leveren u graag de tools en adviezen zodat u uw tijd zo efficiënt mogelijk kunt besteden. Vanuit onze ervaring in de financiële administratie en de cost en finance control gecombineerd met onze bedrijfseconomische, fiscale en juridische studies zijn wij in staat uw administratieve positie in kaart te brengen en waar nodig te ondersteunen of vergemakkelijken. Doordat we vanuit deze zelfde ervaring en studiekeuzes over een ruime kennis beschikken kunnen we u ruim adviseren. Indien bij het doen van uw debiteurenbeheer blijkt dat vorderingen van uw debiteuren openstaan dan kunnen wij via het debiteuren/incassobeheertraject u ook deze last eenvoudig, efficiënt en tegen lage kosten uit handen nemen.

Met vennoot Ritchie Eestermans, die zijn Bachelor of Science in Financial Management and Control heeft gehaald hebben wij de kennis in huis om u passend te adviseren. 

Bij alles wat we doen houden we in gedachten dat u uw onderneming voor uzelf draait en niet de hele winst wilt zien verdampen door uitgaven ten gunste van grote incassokantoren, administratiekantoren, adviesbureaus van dure consultants enzovoorts. Wij passen onze advisering en dienstverlening aan op uw onderneming!

Onze administratieve en boekhoudkundige dienstverlening bestaat onder andere uit:

– Het aanmeten van een passend boekhoudsysteem;
– Het overnemen van uw debiteuren- en crediteurenbeheer;
– Het monitoren van uw bedrijfsadministratie, cashflow en alle andere voorkomende boekhoudkundige werkzaamheden.

Bovenstaande lijst is absoluut niet limitatief. Twijfelt u of wij u kunnen helpen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op en we komen graag bij u langs om uw situatie te bespreken indien dat nodig blijkt te zijn!