mr. D.W. (Damiën) van der Aart

In 2019 heb ik mijn master Commerciële rechtspraktijk aan de UvA behaald. Mijn master heeft zich met name gericht op het ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Naast deze master heb ik vanuit mijn werkzaamheden voor een bedrijf die actief is op de luchthaven de nodige ervaring opgedaan met letselschade en aansprakelijkheidsrecht. Tijdens mijn bachelor heb ik een minor Fiscaal recht gedaan.

Ik kan u daarom adviseren op diverse gebieden. Ik kan u bijstaan bij het opstellen van bezwaarschriften maar kan u ook adviseren indien u een overeenkomst (zoals huurovereenkomst, koopovereenkomst etc) moet opstellen en/of tekenen.

Naast mijn huidige activiteiten ben ik onder andere penningmeester bij Stichting Aviosim Nederland. Als bestuurder van deze stichting heb ik ook ervaring op kunnen doen met marketing en sales en beheer ik de relaties tussen deze stichting en haar nationale en internationale partners. Als onderdeel hiervan ben ik tussendoor regelmatig voor overleg in Spanje of Polen.

Sinds 2014 ben ik ook als penningmeester lid van het bestuur van de Vereniging Netherlands 2000 Scenery Design. In deze functie adviseer ik de vereniging op fiscaal en juridisch gebied en beheer ik hun kas en financiële administratie.

Als zakelijk adviseur van de onderneming van mijn vader heb ik ook veel ervaring en kennis op kunnen doen van de diverse processen in de bouw. Ik sta u dan ook graag bij indien u vragen heeft omtrent u personeel, geschillen met klanten of wanneer rekeningen niet worden betaald. Afkomstig uit een ondernemersfamilie ben ik mij goed bewust van het belang van een goede relatie met uw klanten en ik streef dan ook naar een behoud van deze relatie in mijn wijze van advisering en vertegenwoordiging.

Tussen het behalen van mijn VWO diploma en het starten van mijn huidige WO opleiding ben ik op sabbatical geweest naar Peru. Hier heb ik mij een aantal maanden intensief bezig gehouden met het vrijwillig onderwijzen van kinderen in achterstandswijken in de Engelse taal om hen op deze manier een betere kans te geven zich in de toekomst te kunnen ontwikkelen in bijvoorbeeld het lokale toerisme. Daarnaast heb ik mij daar zelf de Spaanse taal machtig kunnen maken. Dit in combinatie met mijn huidige werkzaamheden heeft mij een brede kijk op de maatschappij gegeven waardoor ik in staat ben u op zakelijk en juridisch gebied breder te kunnen adviseren dan uitsluitend op één (juridisch) vlak.

Wilt u meer weten of verneemt u graag of ik u kan bijstaan? Via de contactpagina op deze site kunt u direct contact met mij opnemen!

Enter your keyword

Skip to content