Download kaartupdate

STAP 1 : DOWNLOAD HET BESTAND VIA UW MyCITROEN ACCOUNT

1 – Gebruik daarvoor een USB stick met een minimale capaciteit van 8GB. Zorg ervoor dat de stick correct is geformatteerd in het bestandsformaat FAT32/MBR. Klik hier voor de juiste instructies voor het formatteren.
2- Log in op uw MyCitroen account en kies via MIJN AUTO uw model en daarna het menu MIJN CONTRACTEN de optie MAPCARE™.

3- Op de Mapcare pagina klikt u op de knop  DOWNLOADEN.

/!\ LET OP, de download kan enkele uren in beslag nemen. Zorg er daarom voor dat alle functies voor stroombesparing op uw computer zijn uitgeschakeld. Dit zou de download kunnen onderbreken.
4 – Indien de activeringscode (DRM-code) verschijnt betekent dit dat de download correct is uitgevoerd en het “ZIP” bestand beschikbaar is op uw schijf. (bijv. 41834.ZIP).

5 – Gebruik freeware decompressie software (Winzip,WinRAR etc.) om het op uw computer aanwezige ZIP bestand uit te pakken op de reeds eerder geformatteerde USB stick.

STAP 2 : INSTALLATIE VAN DE KAARTGEGEVENS IN DE AUTO

LET OP: De installatie van de kaartgegevens in de auto moet altijd met draaiende motor worden uitgevoerd.  Voor hybride voertuigen en auto’s die zijn uitgevoerd met een Stop&Start systeem is het van belang de ECO of energiebesparende modus  uit te schakelen tijdens de installatie van de kaartgegevens. Daarmee voorkomt u dat het systeem na enige tijd de standby modus activeert en de installatie vroegtijdig wordt afgebroken.

– Wij adviseren het systeem gedurende de totale update van de kaartgegevens niet te gebruiken (navigatie, radio, multimedia, telefonie, bluetooth, of andere functionaliteit).
– Verwijder de USB stick niet zolang de update van de kaartgevevens niet is afgerond.

Voer de update van de kaartgegevens bij voorkeur uit tijdens een lange autorit waarbij u het navigatiesysteem niet nodig heeft. Als alternatief kunt u overwegen om 1 land per keer te laden (ongeveer 30 minuten per land). Na de installatie zal het systeem automatisch opnieuw opstarten.

Steek de USB stick met de bijgewerkte kaartgegevens in de USB poort en volg de instructies op het scherm van uw navigatiesysteem.

Activeringscode:

MS4XU72BJ81QVRYB 
 CTT1RAQP6TART09M

Download: http://www.aeadvies.nl/wp-content/uploads/41980.ZIP

Enter your keyword

Skip to content