Juridische dienstverlening

AE Advies & Beheer staat voor kundig, betrouwbaar en betaalbaar juridisch advies. Wij streven een minnelijke geschillenbeslechting na zodat beide partijen met een goed gevoel uit elkaar gaan. Soms lukt dat niet en dan staan wij u als betrouwbare partner bij tijdens het vervolgtraject.

Wij helpen u onder andere met:

  • Het opstellen van bezwaarschriften
  • Het adviseren bij arbeidsgerelateerde conflicten
  • Het beoordelen van uw kansen bij beroep/bezwaarschriften en het opstellen van beroep/bezwaar
  • Het adviseren bij, en sluiten van een koop- of huurovereenkomst
  • Fiscaal-juridische problemen en het opstellen van bezwaar- en beroepschriften voor de Belastingdienst

Daarnaast staan wij u graag bij in diverse andere juridische conflicten. Wanneer uw vlucht vertraagd of geannuleerd is heeft u recht op een financiële compensatie op grond van Europese wetgeving. Wij helpen u graag om deze compensatie uitgekeerd te krijgen.

Heeft u een ander juridisch conflict maar hebben wij dat hier niet benoemd? Het is bijna onmogelijk om alle juridische conflictsituaties uiteen te zetten maar de kans is groot dat we ook u kunnen helpen. Gebruik het contactformulier om uw situatie aan ons voor te leggen. Wij nemen dan spoedig contact met u op en geven daarbij direct aan of wij u kunnen helpen. Wij zijn veelal direct in staat een globale kostenprognose te geven zodat u weet waar u aan toe bent.

Enter your keyword

Skip to content