Boekhoudpakket PRO

Via deze pagina kunt u zich abonneren op het boekhoudpakket pro. Door het formulier in te vullen gaat u met ons een abonnement aan, annuleren kan binnen 14 dagen na het aanvangen van u abonnement, dat overigens direct begint zodra de betaling is uitgevoerd.

Wanneer wij uw betaling hebben verwerkt richten wij een lege omgeving voor u in en voorzien u van inlog gegevens. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid dat wij de omgeving helemaal inrichten en/of configureren kunt u contact met ons opnemen. Voor ZZP’ers, stichtingen en verenigingen rekenen wij eenmalig € 75 exclusief BTW voor het inrichten en configureren van uw persoonlijke omgeving.

Pro Feature

Bovenop de onderdelen van het PLUS pakket krijgt u ook een facturatiemodule. Via de eenvoudige editor ontwerpt u een template voor uw facturen en u kunt vervolgens vanuit uw omgeving facturen maken en versturen. Desgewenst kunt u een link opnemen in de factuur om online betalingen mogelijk te maken. Het is wel noodzakelijk om daarvoor een account bij een zogenaamde payment service of betaalprovider aan te gaan.

Na het invullen van de gegevens drukt u op de knop abonneren. U komt dan terecht op onze betaalpagina bij Mollie BV. U drukt op het logo van uw bank waarna u met iDeal de betaling kunt voltooien. Door de betaling te voltooien voldoet u de termijn voor uw eerste maand direct, uw inlog gegevens ontvangt u binnen 48 uur. Let op dat u de iDeal betaling afrond met uw zakelijke bankrekening. U geeft via een e-mandaat namelijk toestemming om de toekomstige termijnen automatisch tot wederopzegging van deze rekening af te schrijven.

Totaal: € -

Enter your keyword

Skip to content