Boekhoudpakket PLUS

Via deze pagina kunt u zich abonneren op het boekhoudpakket plus. Door het formulier in te vullen gaat u met ons een abonnement aan, annuleren kan binnen 14 dagen na het aanvangen van u abonnement, dat overigens direct begint zodra de betaling is uitgevoerd.

Wanneer wij uw betaling hebben verwerkt richten wij een lege omgeving voor u in en voorzien u van inlog gegevens. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid dat wij de omgeving helemaal inrichten en/of configureren kunt u contact met ons opnemen. Voor ZZP’ers, stichtingen en verenigingen rekenen wij eenmalig € 75 exclusief BTW voor het inrichten en configureren van uw persoonlijke omgeving.

Na het invullen van de gegevens drukt u op de knop abonneren. U komt dan terecht op onze betaalpagina bij Mollie BV. U drukt op het logo van uw bank waarna u met iDeal de betaling kunt voltooien. Door de betaling te voltooien voldoet u de termijn voor uw eerste maand direct, uw inlog gegevens ontvangt u binnen 48 uur. Let op dat u de iDeal betaling afrond met uw zakelijke bankrekening. U geeft via een e-mandaat namelijk toestemming om de toekomstige termijnen automatisch tot wederopzegging van deze rekening af te schrijven.

Totaal: € -

Enter your keyword

Skip to content