Boekhoudpakket BASIS

Via deze pagina kunt u zich abonneren op het boekhoudpakket basis. Door het formulier in te vullen gaat u met ons een abonnement aan, annuleren kan binnen 14 dagen na het aanvangen van u abonnement, dat overigens direct begint zodra de betaling is uitgevoerd.

Voor de basisuitvoering krijgt u zelf geen inloggegevens. Wij richten de boekhoudomgeving voor u in. Dit abonnement is uitsluitend af te nemen indien u met ons een overeenkomst van opdracht aangaat waarin wij uw volledige administratie doen. Wij verzorgen het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen en boeken de mutaties weg. Per kwartaal verzorgen wij de BTW aangifte en jaarlijks krijgt u van ons een winst- en verliesrekening en balans waarmee u uw aangifte Inkomstenbelasting kunt doen. Uiteraard kunt u ook de aangifte Inkomstenbelasting aan ons uitbesteden.

Na het invullen van de gegevens drukt u op de knop abonneren. U komt dan terecht op onze betaalpagina bij Mollie BV. U drukt op het logo van uw bank waarna u met iDeal de betaling kunt voltooien. Door de betaling te voltooien voldoet u de termijn voor uw eerste maand direct, uw inlog gegevens ontvangt u binnen 48 uur. Let op dat u de iDeal betaling afrond met uw zakelijke bankrekening. U geeft via een e-mandaat namelijk toestemming om de toekomstige termijnen automatisch tot wederopzegging van deze rekening af te schrijven.

Totaal: € -


Enter your keyword

Skip to content