Wie we zijn

Over ons

Wij zijn groot in kleinschaligheid. Een ondernemer moet bovenal kunnen ondernemen. Voor alle randzaken maak je met ons een persoonlijke afspraak. Op een moment dat het jou uitkomt. Zo eenvoudig zou het altijd moeten zijn. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. En komt bellen niet uit? Stuur ons een e-mail of start een Whatsappbericht!

Onze focus

De kleine ondernemer helpen ondernemen. Ongeacht uw branche: we zijn uw partner. Ons kantoor heeft ruime ervaring in de non-profit sector, zorg- en welzijn en het onderwijs.

Wie zijn wij

Met ons heeft u een gouden combinatie. Dankzij onze achtergrond kunnen we u op veel verschillende onderwerpen van advies voorzien. Van juridisch tot bedrijfseconomisch. Van vastgoed tot en met Data & BI.

In 2014 zijn Damiën en Ritchie begonnen met ons kantoor. Toen nog student vonden zij het het een eer en bijzonder motiverend om hun kennis over te dragen op andere startende ondernemers. Beide hebben ruime ervaring opgedaan met verschillende typen ondernemers in verschillende branches. Ze begeleiden onder andere ondernemers in het onderwijs, de zorg, de non-profit sector en de bouw. 

Naast hun werkzaamheden voor Van der Aart & Eestermans werken ze allebei in de verzekeringsbranche. Damiën als jurist, Ritchie als datamanager en financieel specialist. 

Verder zijn ze actief als bestuurder in de non-profit sector en brengen ze vrije tijd veelal door op reis door Europa en op de golfbaan. 

Hoe we u helpen

Met een basispakket aan dienstverlening die op maat is uit te breiden

We richten ons primaire op juridische en bedrijfseconomische dienstverlening. Deze twee specialismen zijn een kapstok voor maatwerk. Vanuit onze expertise beheren we uw vastgoedportefeuille, voeren we uw administratie, verzorgen we uw belastingwerk of denken we op projectbasis met u mee bij de volgende stap in uw onderneming of uw volgende nieuwe klus of opdracht. Kortom, schroom niet: bel of mail ons vandaag nog en we gaan met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. 

Betaalbaar

Goed advies moet zichzelf terugverdienen. Op die manier kun je alle kosten goedpraten. Als ondernemer wil je weten wat de échte kosten zijn. Voorafgaand aan elke nieuwe opdracht maken we een begroting. Die is overzichtelijk en transparant en vragen beantwoorden we open en volledig. Afhankelijk van het type opdracht werken we met abonnementen, een vast uurtarief of een aanneemsom per opdracht.

Bereikbaar

Wij zijn ook ondernemer en weten als geen ander dat je bedrijf niet stopt om 17.00uur. We vinden het belangrijk om zo optimaal mogelijk bereikbaar te zijn. Inderdaad, onze telefoonlijnen zijn na 17.00uur niet beschikbaar om in te bellen. Buiten kantoortijden zijn we namelijk vaak onderweg, in een afspraak of met een project bezig. We zijn echter 24/7 beschikbaar via Whatsapp, de chat op onze website of de mail. Is het nodig om te bellen? Dan plannen we direct een belafspraak! En die plannen we ook in het weekend en de avonden. Zo helpen we u op het moment dat voor u het beste uitkomt.

Duurzame partnerschappen

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de relatie met onze klanten. Veel klanten zijn vanaf de beginjaren aan ons kantoor verbonden gebleven. We denken en groeien met onze ondernemers mee en proberen daarbij actueel te blijven door steeds iets te kunnen blijven toevoegen. Sluit je vandaag nog aan bij ons kantoor en we gaan ons samen inzetten om nog efficiënter te werken om verdere groei te realiseren.