Abonnementen e-boekhouden

Wij bieden voor ondernemers, stichtingen en verenigingen verschillende boekhouddiensten aan. Het is mogelijk om via ons een boekhoud abonnement af te nemen. Alle bedragen die hieronder zijn vermeld zijn inclusief 21% BTW. Bedragen zijn per maand. Door het formulier in te vullen gaat u een abonnement aan, u kunt uw eerste termijn afrekenen met iDeal of creditcard. De nieuwe termijnen zullen maandelijks worden gefactureerd en via incasso worden afgeschreven. Let daarom op dat u de creditcard of bankrekening kiest waar de betalingen maandelijks van moeten worden afgeschreven. Opzeggen kan maandelijks met een kalendermaand opzegtermijn. Indien u op 15 januari zou opzeggen dan stopt u abonnement per 1 maart. Ongeveer 14 dagen voor de incasso ontvangt u van ons een factuur. Lukt een incasso niet of wordt deze onterecht gestorneerd dan ontvangt u een betaallink om de factuur alsnog te voldoen. Wij brengen € 2,50 in rekening voor een mislukte of onterecht gestorneerde incasso.

Boekhoudpakket basis 

Wij richten voor u een omgeving in bij E-boekhouden. Voor de basisuitvoering krijgt u zelf geen inloggegevens. Wij richten de boekhoudomgeving voor u in. Dit abonnement is uitsluitend af te nemen indien u met ons een overeenkomst van opdracht aangaat waarin wij uw volledige administratie doen. Wij verzorgen het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen en boeken de mutaties weg. Per kwartaal verzorgen wij de BTW aangifte en jaarlijks krijgt u van ons een winst- en verliesrekening en balans waarmee u uw aangifte Inkomstenbelasting kunt doen. Uiteraard kunt u ook de aangifte Inkomstenbelasting aan ons uitbesteden.

 

Boekhoudpakket PLUS (basis en klanttoegang zodat u zelf boekingen kunt doen)

Wij richten voor u een omgeving in bij E-boekhouden. U krijgt binnen 48 uur na ontvangst van de betaling automatisch uw inloggegevens per e-mail. U kunt vervolgens zelf inloggen en de boekhoudomgeving gaan inrichten. Bent u ZZP’er, een stichting of vereniging? Dan kunnen wij voor € 75 de omgeving inrichten zodat u aan de slag kunt. Ben u startende ondernemer of is de stichting of vereniging pas dit boekjaar ingeschreven bij de KVK? Dan rekenen wij slechts € 45 voor in het inrichten van de omgeving. Na in het inrichten ontvangt u van ons een instructie hoe u een zakelijke rekening kunt koppelen (een koppeling werkt in ieder geval met ABN AMRO, ING, Knab en Rabobank, met Bunq heeft u een live koppeling) en vertellen wij u hoe u facturen moet inboeken en mutaties kunt verwerken. U kunt per maand, kwartaal of jaar uw BTW aangifte en eventuele aangifte ICP via uw boekhoudpakket doen. Desgewenst is het mogelijk om ons per aangifte een controle te laten uitvoeren. Wij controleren dan uw boekingen en verzorgen de aangifte voor u. Indien u contact met ons opneemt kunnen we afhankelijk van uw bedrijfsomvang een offerte voor deze extra dienst uitbrengen.

 

Boekhoudpakket PRO (basis, klanttoegang en facturatiemodule)

Bovenop de features van het PLUS pakket krijgt u ook een facturatiemodule. Via een eenvoudige editor kunt u een sjabloon maken voor uw facturen. Via het boekhoudpakket kunt u daarna facturen maken en versturen, verstuurde facturen komen automatisch in uw boekhouding en u hoeft deze dus niet meer handmatig in te boeken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om standaard diensten of producten op te slaan zodat u die in de toekomst makkelijker kunt selecteren. Aan de module is ook een klantenmodule gekoppeld zodat u gemakkelijk klanten kunt selecteren en niet elke keer de gegevens opnieuw hoeft in te voeren. Indien u aan een onderneming factureert kunt u aan de hand van het KVK nummer van de onderneming de gegevens automatisch laten invullen op de factuur. Bent u ZZP’er, een stichting of vereniging? Dan kunnen wij voor € 75 de omgeving inrichten zodat u aan de slag kunt. Ben u startende ondernemer of is de stichting of vereniging pas dit boekjaar ingeschreven bij de KVK? Dan rekenen wij slechts € 45 voor in het inrichten van de omgeving. Na in het inrichten ontvangt u van ons een instructie hoe u een zakelijke rekening kunt koppelen (een koppeling werkt in ieder geval met ABN AMRO, ING, Knab en Rabobank, met Bunq heeft u een live koppeling) en vertellen wij u hoe u facturen moet inboeken en mutaties kunt verwerken. U kunt per maand, kwartaal of jaar uw BTW aangifte en eventuele aangifte ICP via uw boekhoudpakket doen. Desgewenst is het mogelijk om ons per aangifte een controle te laten uitvoeren. Wij controleren dan uw boekingen en verzorgen de aangifte voor u. Indien u contact met ons opneemt kunnen we afhankelijk van uw bedrijfsomvang een offerte voor deze extra dienst uitbrengen.

 

Enter your keyword

Skip to content